Tejszínes Röficombraguleves cipóban

Röficombragu leves

Tejszines Röficombraguleves cipóban

Hozzávalók:

  • Egy méretes darab disznócomb csonttal – 70 deka umzusammen
  • 6 jól fejlett répa
  • 4 méretes fej hagyma
  • 30 deka gomba
  • 40 deka zöldborshow
  • 4 közepes fej paradicsom
  • 3 deci tejszín
  • N cipó, ahol N eleme a pozitív egész számok halmazának

Combkicsontoz, bőrlenyes és kettévág (széltében), szinhúsfelkockáz, dzsindzsátegybenlevág vagy legalább megpróbál. Hagyma kockára, Gomba félre-gombára, répa karikára, paradicsom, ahogy tetszik.
Serpenyőbe kicsi olaj, rá a dzsindzsa, rá a bőre, ha már serceg rá a hagyma, fedőt neki, had fonnyadjon. Ha megfonnyadt, megyráahús, nomegsokbors, sótnerakjál merágóslesz, fedőneki, had levedzen. Ha már fehér, fedőt le, had piruljon nagylángon.
Leve elfőtt, lábost elő, paradicsom meg csont alá, rá a husi meg a hagyma, liter viz vagy kettő. Bors-szerecsendió megamitmégakarsz. Ha már puha, sót neki, répát bele, had rotyogjon. Kicsiszünet, mehetagomba, sótutána, denincsize. Kicsi szünet, gomba fonnyadt, hoppaborsó, fedővissza.
Cipót fejez, cipót belez, sütőt felfűt, belét nedobd, jólesz krémnek. Cipót pirit, odaneégesd, tudtammondtammostmármindegy. Borsómegfőtt, ki a bőrit, ki a dzsindzsát, jóleszakutyának, f*szt cipelem kesziig. Tárkonybele, lealángot, hanemrotyog a tejszint csak okosan. Cipóbaszed, jólbezabál…

 

Comments

comments